Tule mukaan!

Lippukuntaan otetaan jäseneksi 7-vuotta täyttäneitä poikia. Mukaan voi tulla missä iässä tahansa myös kesken vuotta. Partion toimintakausi ja uudet ryhmät alkavat elokuun puolivälissä koulujen alkaessa. Toimintaa on silloin kololla ja kolon ulkopuolella sekä retkillä luonnossa. Toimintakausi päättyy toukokuussa, jonka jälkeen kesällä tietysti purjehditaan ja ollaan leireillä.

Partiotaipaleen ensimmäiset vuodet noudattavat normaalia partiokoulutusta, mutta jo noin 10-12 -vuotiaana alkaa koulutuksessa tulla mukaan enemmän meripartiolle ominaisia asioita. Toiminta lippukunnassa tapahtuu sudenpentu-, seikkailija-, tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaosastoissa. Sudenpennut ovat 7-10 vuotiaita, seikkailijat 10-12 vuotiaita, tarpojat 12-15 vuotiaita, samoajat 15-17 vuotiaita ja vaeltajat 18-22 vuotiaita. Tätä vanhemmat toimivat lippukunnassa erilaisissa nuorempien tuki- ja johtotehtävissä sekä projekteissa.

Partioharrastus on varsin edullista. Vakuutusturvan sisältävä Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on vain 49 euroa ja lippukunnan oma jäsenmaksu 20 euroa/v. Retket ja purjehdukset maksavat noin 25€/vklp

Lippukunnan toimintaa johtaa hallitus, jota meillä kutsutaan laivapäällystöksi.

Vaikka partio-ohjelman suoritusikäsi olisikin mennyt jo ohi, voit tulla mukaan aikuiseksi partiotoiminnan mahdollistajaksi. Mukaan tulleille aikuisille on tarjolla koulutusta Lounais-Suomen Partiopiirin kautta.

Taustayhteisömme Puhurin Poikien Tuki ry ottaa mielellään poikien vanhempia tai muuten partiosta kiinnostuneita jäsenekseen mukaan tukemaan partiotoimintaa.

Mikäli olet kiinnostunut Puhurin Poikien toiminnasta, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Otto Gladeriin 050 3461960 tai otto.glader(ät)gmail.com.

Meripartiolippukunta Puhurin Pojat ry

Uudenmaankatu 17, 20500 Turku

Lippukunnanjohtaja
Otto Glader, 050 346 1960
otto.glader(ät)gmail.com

Apulaislippukunnanjohtaja

Lauri Nieminen, 044 978 5208
laurri.nieminen(ät)gmail.com

info@puhurinpojat.fi

vaeltaa